Kemi soon.

2008-10-06 @ 14:19:37

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Ska snart dra igång med kemi läsandet. Men innan det tänkte jag lätta lite på hjärtat. Dagen började med svenska. Vi gjorde egentligen inget, babblade en massa, tog kort och sedan skrev vi in citaten. Sedan hade vi mänk, som vanligt en helt onödig lektion. Vi tittade på en film med Tom Hanks, och precis som alla hans filmer var den grymt seg. Kemin som vi hade efter gick snabbare än vad den brukar.


Efter lunchen skulle vi egentligen ha fysik, men av någon anledning så var det ingen lektion. Så istället gick vi till omklädningsrummen för att göra oss i ordning inför skolfotot. Hamnade på helt fel sida, men fick iaf stå. Det personliga fotot gick nog iaf mycket bättre. Kändes iaf som det.

Efter fotograferingen trodde vi att vi slutade, så jag, Johanna och Karro vandrade till våra transporter. Men vi hade tydligen fel, eftersom alla sedan gick på lektionen. Men, men ... Ska nu titta på något avsnitt av någon skojjig serie innan man börjar med kemin och alla dess konstiga tillbehör.

Fick dock inget grattis idag. Förutom från Johanna, Anna och mormor. Dessutom var det ingen snällmåndag eftersom Anna var som hon var. Natta lärde mig iaf hur man länkar, så ska väl slänga in några. :)
Imorron är det hockey!

Ali<3Bali

Kommentarer
Postat av: Anonym



Hej!

Var gärna med och tävla i min nya enkla bloggtävling!

Du har inget att förlora :D

Här hittar du tävlingen:

http://jucismacker.blogg.se/2008/september/vinn-kuvertvaska.html#comment



Ha en fortsatt fin dag!



MVH Jozzan på http://jucismacker.blogg.se

2008-10-06 @ 14:23:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback