Johan är den största tönten jag vet.

2008-10-01 @ 19:18:35

Är verkligen slut i hela kroppen. Orkar knappt tänka, det skulle inte förvåna mig om jag började snubbla på mina egna fötter snart. Och nej, det beror inte på att jag har stora fötter och små lilltår.

Har pluggat samhälle nu ett tag och det har verkligen fått en att förstå hur tråkig politik är. Ska snart göra ett till ryck med den skiten och sedan ska jag nog lägga mig tidigt, förhoppningsvis till matchen så man se den från sängen. Mys! Snart eller snart, när jag lyckats slita mig från Jonas Brothers dvs.



Imorron är den längsta dagen, också den dagens då man egentligen har mest att göra. Ska skriva en kemilabbrapport, en loggbok och svara på de sista frågorna på idrotten. BLÄ! Dessutom har man körkortsteori med världens tråkigaste lärare. Han är till och med värre än L-O, på hans lektioner händer det iaf något, med den dära gubben babblar på håller man på att somna. Tror jag ska ta en dag till att läsa igenom allt vi gått igenom under kursen på höstlovet, och träna lite i teoriboken.

Nu börjar man babbla på om helt ointressanta saker, vilket betyder att det är hög tid att sluta. Men innan man gör det ska man bara få en sak sagd, GO ROSENBERG!
Ali<3Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback