Hemma!

2008-10-22 @ 18:05:38

Borde egentligen räkna matte nu, men orkar verkligen. Har inte fått suttit ner och vilat en endast sekund sedan skolan började.

Dagen började med ett matteprov som jag inte alls var nervös inför, men när väl fick provet så förvandlades man till ett frågetecken. När väl kom ut därifrån kunde man tillsammans med några andra konstatera att det var ett jävligt svårt prov. Det blev ingen lunch eftersom ingen var hungrig, istället gick vi direkt till danstävlingen och fick se lärare och elever dansa. När alla hade uppträtt drog jag, Karro och Johanna. Karro skulle klippa sig och jag och Johanna skulle gå runt i Farsta ett tag.


Efter en knappt timme var vi klara och begav oss hemåt. När jag klivit av bussen ringde Karin och jag var tvungen att lyssna på hennes skratt hela samtalet. Jag lovar, de första tre minuterarna bestod endast utav hennes försök att kväva sitt skratt. Vilket var det samtalet gick ut på.

När man kommit hem drog jag direkt till mormor och morfar för att tvätta. Blev nyss upphämtad där av pappa och sitter nu i rummet och försöker varva ner.

Ska väl som sagt snart försöka plugga lite matte.

Ali<3Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback