"Don't objectify me"

2008-10-12 @ 21:50:18

Söndag kväll, vilket betyder ... SUPERNATURAL! Fast ikväll är det jäkligt sent. Hade det varit något annat avsnitt än kvällens hade jag övervägt om jag skulle se det eller inte. Men eftersom det är Red sky at morning, det avsnittet som innehåller troligen den skönaste Dean scenen genom alla säsonger så kan man inte låta bli att titta.
Dock blir det inget tittande nästa vecka för min del, eftersom det är Fresh blood. Har väntat på det avsnittet ända sedan serien började gå på tv:n. Hatar det! Gordon var tillräckligt läskig när han var ... sig själv och nästa veckas avsnitt vet jag att jag inte kommer klara av att se ännu en gång själv. Om jag säger det, så kan ni tänka er hur läskigt det är.


Har nu ett par timmar att fördriva fram tills halv tolv då det börjar. Har ingen aning om vad som ska göras, kanske blir lite rättskunskap. Har inte börjat med den än.

Om det är någon som inte kan sova, brukar vara uppe så länge eller bara känner sig lite social så kan den ju höra av sig. Kommer inte försöka sova förens tjugo över tolv.

Ali<3Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback