den första oktober

2008-10-01 @ 16:13:18

Kom hem från ett litet tag sedan, sitter nu på rummet med min uppvärmda chiliconcarne och tittar på the Simpsons. Denna dag var ganska tråkig och hemsk.

Men det började dock bra, och inte bara bra utan nästan hur underbar som helst så egentligen var dagen inte så hemsk. För er som undrar så började den med att Johanna var tillbaka i skolan igen!

Första lektionen var mattematik, fattade det första talet, sedan sket det sig så vi satt och pratade istället. Lunchen var katastrofal, dels för att maten och äcklig och för att det började regna. Vilket var förfärligt eftersom lektionen efter det var idrott och dagens agenda stod Copertest skrivet med stora feta bokstäver. Trots att jag tvekade på att utföra det så gjorde jag det till slut. Resultatet kunde ju inte vara sämre! Fy fan vad jag måste börja träna igen. Det var riktigt pinsamt.



Dröjde kvar i omklädningsrummet med Mickis efter vi båda ville fixa oss mer än de andra tjejerna. Sista lektionen var fysikprov. Ett prov som kändes så meningslöst och patetisk, och som bringade bara fram en massa vrede mot våran käre lärare att jag inte orkar skriva om det. Gick sedan till bussen med Johanna och Karro, underbara flickor det.

Ska snart börja plugga inför samhälles förhöret imorron. Har ingen lust, men måste.

Ikväll är det säsongspremiär av Friday night lights! Dessutom kommer ännu ett avsnitt av Christine. Morgondagen kunde nästan egentligen inte bli bättre, om det nu inte var så att man imorron kommer ha två inlämningar att skriva. Skolan tar verkligen över ens liv.

Ali<3Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback