Äntligen fredag!

2008-10-03 @ 18:07:43

Var söt hela två gånger idag, är riktigt stolt. Dagen började hyfsat bra, såg Johanna på bussen för första gången någonsin så satt med henne hela bussfärden till skolan. När vi kom till skolan var det första som skedde att ett par treor glodde som fan på mig och Johanna när vi gick förbi dem, skyller på Johannas kläder, den äckliga gnagaren. Sedan blev det mer prat om det roliga som jag nämnde igår. Sedan blev man påmind av Karolina att ikväll smäller det. : )

Första lektionen var kemi, där vi egentligen inte gjorde så mycket. Sedan var det lunch, där vi ägnade den största tiden åt att viska skvaller till varandra. Måste ha sett så bra ut. Sen var det matte, som bara bestod utav en genomgång som jag fattade halvt. Efter det var den svenska. Vi började då jobba med grupparbetet, och jag insåg att jag faktiskt hamnat i en grymt bra grupp.


Efter det var det tänkt att vi skulle ha håltimme och sedan fysik. Men som vanligt trasslade allt till sig. Orkar inte berätta om det, men det slutade med att jag och Johanna samt 6 andra lämnade lektionen och de övriga i klassen satt kvar och diskuterade problemet i över 40 minuter. Jag och Johanna satt istället och var väldigt ambitiösa, vi fixade två kemilabbar och idrotten.

Sedan var det fysiklabb, och för första gången någonsin så förstod jag precis vad vi skulle göra. Var så stolt över mig själv. Men innan fysiklabben så skedde världens roligaste sak. Haha, Johanna det var jätte roligt! På fysiken upptäckte man hur skvallrig Mengmei är eftersom hon berättade för Namtal om min lilla miss med termometern, vilket var första gången man var söt. På fysiken fick man även en snäll komplimang från Alex, hon tyckte att jag och Johanna hade gulliga smeknamn åt varandra. : )

Vi genomförde labben oerhört snabbt och fick sluta 50 minuter tidigare. Vi busshållplatsen stod man med Johanna, Mattias och Diana och diskuterade L-O lite grann. På bussen hem var andra gången man var söt, denna gång enligt Johanna. Skulle egentligen ha bakat kladdkaka så fort jag kom hem, men glömde bort det totalt. Så dt får antingen bli imorron eller nästa vecka. Ska snart iväg för klockan börjar närma sig sju.

Ali<3Bali


Bilden jag gjorde på fysiklabben.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback