"Tänder ni på den här formeln"

2008-11-05 @ 16:42:18

Nu har de börjat på allvar, dagarna då man bara kommer hem till mörker.

Dagen började som sagt tidigare än nödvändigt. Skulle fixa en massa saker på banken, det gick fortare än vad vi trodde så fick sedan återvända hem igen för att äta lite innan man fick skjuts till skolan. Hade under tiden fått reda på att Johanna fått en av de värsta tänkbara starterna på dagen, vilket jag självklart skrattade åt (där ser du Johanna, nu var jag ärlig).

När man kom till skolan möttes man utav en alldeles för trött Hamrin, som efter mycket om och men kom fram till att hon endast fått två timmars sömn, eftersom hon tittat på valvakan. Vet inte riktigt vad man ska säga om det, ville egentligen se den själv, men var alldeles för trött. Dessutom skulle jag aldrig i livet vara uppe en hel natt själv för den sakens skull och definitivt inte om det var en skoldag dagen efter.

Matten rullade på och efter den var det lunch och sedan idrott. En lektion som jag trodde skulle bestå utav samarbetsövningar endast, men den innehöll även innebandy. Kort sagt, var det en av de roligaste idrottslektionerna, någonsin! Måste även påpeka att jag hade på mig en av de finaste tröjorna som finns den lektionen.



Sista lektionen var fysik. Där L-O uttryckte sig en aningen fel. Annars bestod lektionen mest utav luffarschack för våran del. Till slut flummade det ur när vi använde oss utav hjärtan, kråkfötter/stjärnor, Blommor/ägg/bajs med en ärta i som symboler. Men roligt var det iaf.

När lektionen var slut stressade återigen jag och Johanna till bussen i tron om att vi inte hade tid. När vi sedan kommit fram till hållplatsen och andats ut i en minut så kom Natta lunkande upp från trappan. Tydligen hade hon gått i samma tempo hela vägen.  

Ska nu ta reda på vilken kanal Arsenalmatchen går på och sedan försöka lösa problemet med tittandet. Sedan är det mat, samhälle och fotboll. I den ordningen.

// Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback