Såklart, vi går ju natur...

2008-11-05 @ 18:48:45

Har nu ätit, lagt upp bilder på bdb:en, skrivit ut schemat  och växlat mynt med mor och far. Måste säga att myntrör, eller vad de nu kallas för måste vara en av universums bästa uppfinningar.  Hade ingen aning om hur mycket pengar som låg i dem, men efter en räkning på drygt tio minuter kom jag fram till att man haft 1060 kr stående på sitt skrivbord, utan en endaste tanke på att använda dem. Tänk bara hur många hockeymatcher det är! Eller hur många liter coca-cola!

Måste bara säga att jag verkligen längtar till våren. Schemat ser ut som rena rama himlen om man jämför med det vi har just nu. Sovmorna och tidigare dagar. Kan det bli bättre? Vet att det kanske inte alls är så bra om man jämför med andras. Men faktum är att man går natur, och då stämplas man tydligen av lärarna till att vara en robot som pluggar 24/7 och absolut inte har något emot svåra uppgifter som ska lämnas inom en vecka, extra uppgifter eller något liknande. Nej, absolut inte. Vi går ju natur.

Ska nu ta och göra ett ryck med samhällen. Förhoppningsvis kommer jag bli klar med alla partier idag, så man sedan kan rikta sig in på mer analys frågorna.

// Jenny

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej!

Tänkte bara önska dig en bra kväll :)



Bli medlem här om du vill få gratis presentkort på GinaTricot eller H&M.

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=107234

2008-11-05 @ 18:56:05
URL: http://sannawiberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback