ONT i huvudet

2008-11-04 @ 16:48:34

Att ha cpknöl och gnissla tänder är ingen bra kombination.
Usch, dagen började verkligen inte bra. Precis om igår. Började med att man vaknade upp, dock lite piggare än igår och mindre ryckigt. Men med en huvudvärk som förföljt en hela dagen. Fick stressa ut till bussen. Där man blev bemött av en otroligt mobbad Johanna. Fick sedan sällskap på vägen till skolan av Emma och Johanna, skulle vilja säga att vi gick, men har ingen aning om vad det kallas som vi gjorde.

Första lektionen var engelska där vi fick en uppgift. Andra lektionen var rättskunskap där man fick stanna kvar en stund efter lektionen för Anders Toll skulle gå igenom offentlighetsprincipen och provet med alla var och en, och såklart började han längst ner på listan. Lunchen åts med Anna och Johanna.


På matten blev vi alla utskällda av Lisa, eftersom resultatet på provet var så katastrofalt. Innan biologin dög Hamrin upp från ingenstans. Precis lagom till att jag och Johanna delat upp biologin rapporten. Under den lektionen tog Hamrin en massa kort som jag lovade att lägga upp. Så är du intresserad så är det bara att kolla in bdb. Vi fick sluta lite tidigare från biologin, vilket gjorde att vi hann med en tidigare buss, men inte utan att springa en riktigt jobbig sträcka.

Ska nu äta och sedan är det samhälle fram tills fotbollen börjar. Har längtat som jag vet inte vad!

Arsenal - Fenerbahce

// Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback