onödig programdag

2008-11-21 @ 15:57:37

En verkligen helt onödig programdag.

Den började med HLR, vilket var ganska roligt. Vi räddade livet på Bernard, Brian och Ronaldo flera gånger om. Sedan var det lunch. Den var riktigt, riktigt god. Kotlettrad och klyftpotatis med brunsås.

Efter lunchen var det dags för den naturvetenskapliga delen av programdagen. Det blev två filmer om djur. Har ingen aning om vilka djur, hörde bara att björnar, vithajar och blåvalen nämndes. Gömde mig bakom Charlotte när ormarna kom. Men i stort sätt all koncentration gick åt för att spela och skicka sms från Johannas mobil.


Vi skulle egentligen ha slutat kl. 13:00, men eftersom Annie ville att vi skulle en film, det sjunde inseglet, utan avbrott fick vi stanna kvar för att se den. Fattade inte ett skit utav den och nästan hela filmen satt man och messade från Johannas mobil och skrattade åt Hamrin och Karro som tog så många roliga bilder. Har ett par, men tänkte att jag skulle vänta med att lägga upp dem och hoppas på att Hamrin kan utöka mitt album. Måste även lägga till att Karolina Erikson frivilligt ställde upp på samtliga bilder.

Fick även en ny kompis idag, som enligt Johanna var en hur stor sensation som helst. Trodde nästan hon skulle förklara denna dag som en högtidsdag och i fortsättningen fira den mer än någon annan dag vi firar här i Sverige. På vägen stötte även den tjejen på en liten 93:a.


Ska troligen på körkorts sak imorron. Vilket betyder att kvällen kommer vara lugn. Bad bror nyss att fixa fyra filmer, varav han fann alla utom en. Twilight, vilket egentligen var den viktigaste. Men, men, får väl nöja mig med de tre andra och ett Christine samt Supernatural avsnitt.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback