morgonilska

2008-11-14 @ 08:42:33

När jag vaknade imorse blev så arg så jag vet inte vad. Var jätte trött och hade ingen större lust att gå upp, men när denna händelse inträffade fick jag energi. Låg då i sängen och halv sov, kollade på vakna med the vocie som jag gör varje morgon. Så satte de igång någon låt som jag aldrig hört tidigare, som efter bara några sekunder skickade ut vibbar om att den kunde vara riktigt bra. Men fem sekunder senare så ändrade jag mig.

När refrängen sedan började så tog ilskan över totalt. De jävlarna som har gjort låten tagit en av de finaste refrängerna som finns, Written in the stars, och gjort den så jävla dålig. De hade till och med snott melodin, men ändå misslyckats med låten. Hur fan kan man?! Resten av låten var också kass, men det var väl inte så chockerande. Men är verkligen helt mållös över faktumet att några faktiskt kunde förstöra den refrängen.



När jag och smetade på mascara imorse så flög tankarna väg, och landade på Brian. Började sedan tänka på de Angela sa sist vi pratade, och kom fram till att om hennes är Freddie, så är min Brian. Men bara två sekunder efter att den tanken slagit mig dök en annan person upp i huvudet. Den otroligt fina 21:an från MB. Den killen kommer man alltid vara extra svag för. Skulle så gärna vilja se honom idag. För att se om den bilden man har i huvudet stämmer, eller om den är helt missbildad. Försöket att glömma honom fungerade inte riktigt. Han dyker upp i huvudet lite då och då, tillsammans med det pinsammaste jag gjort.

Usch, nu kommer jag gå runt med honom i huvudet hela dagen.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback