En eftermiddag med favorit Mingisen.

2008-11-14 @ 19:14:13

Kom hem för ett tag sedan, men har inte orkat skriva något förrän nu. Är helt slut, och fötterna värker fortfarande. Dagen i skolan flöt på som vilken annan dag som helst, och som vanligt insåg man inte att det var fredag förrän man slutade. Vi fick sluta tidigare från kemin, vilket gjorde att jag tog bussen till Farsta med Mengmei istället för att vänta på mor och far i en kvart. När vi väl kom till Farsta letade vi efter present till Anna och fann en ganska snabbt. Mötte sedan mor och far för att fixa bankkortet medan Mingis fick roa sig ensam i centrum.  

Efter det drog vi till Hanninge, där Mingis desperata jakt på en bok fortsatte. Lyckligtvis fann hon den och lyckan var total. Det blev ytterligare en present köpt till Anna, hon är verkligen bortskämd. Sedan blev det mat, donken idag igen ... usch. Ska snart vidare till Jonna där det blir lite film och sånt mys, som vanligt. : ) Kan även meddela för den intresserade att det är där man kommer spendera natten.


Dagen som inte var planerad överhuvudtaget, och troligen skulle varit ytterligare en hemmakväll förvandlades till en alldeles mysig dag. Först med Mingis, och sedan med Jonna.  Älskar sådana dagar som är helt oplanerade förvandlas till riktiga mysdagar.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback