Vilken underbar vecka!

2008-03-30 @ 00:01:23

Den här veckan som kommer nu, herregud den är verkligen UNDERBAR!
Trots att man har matteprov på tisdag och torsdag, latinen kommer rulla på som vanligt, man börjar skolan och att inatt kommer man få sova en timma mindre så är den verkligen underbar.


På måndag börjar Prison break igen. Både positivt och negativt, men mest positivt. Skolan börjar igen, inte så fullt roligt. Men man får ju träffa alla vänner igen som man saknat under lovet. Dessutom ska vi torligen äntligen få Footloose biljetterna fixade.

På tisdag är som sagt matteprovet, blä. Men det är även fotboll på tv, inte världens roligaste match men helt okej. Dessutom är dagens höjdpunkt att man ska få träffa Finnen och kanske JB. Ska bli riktigt kul, var länge sedan.

På onsdag är det fysik. Inte alls kul, men är då första lektionen som man har tidiga passet, vilket kommer bli. Den där håltimmen är inte så uppskattad. Sedan är det den matchen med ett stor och tjockt M. Har längtat efter den som en galning de senaste veckorna. Champions league, Arsenal - Liverpool.

Torsdagen kommer rulla på med ett oönskat matteprov.

Sedan är det fredag, vilket förhoppningsvis betyder bio. Inte vilken bio heller som helst. Superhero movie har nämligen premiär då. Filmen som jag har gått och väntat på sedan julen. Drake Bell

Heaven is a place on earth., I swear. Längtar så sjukt mycket efter att få se den!


Dessutom så har jag hittat serien nu. Den nya serien för mig. Fast den är inte så ny, Burn notice. Såg pilot avsnitten nyss, haha det var ju riktigt roligt.

Som sagt, vilken underbar vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback