Ted?

2008-03-03 @ 19:00:26

Lyssnar just nu på It's you. Älskar Shane's röst i den låten, den är så underbar. Hela låten är underbar, så jävla fin. Men nu ska jag inte diskutera låtar.

Gjorde precis klart schemat för mitt dagliga träningspass. Det är så seriöst och professionellt. Ska försöka komma ut och börja springa regelbundet igen, och så förhoppningsvis så genomförs planerna på att skaffa gymkort med Karin så det blir gymmet en gång i veckan också.


Igår, eller om det var i förgår, hur som helst så var det en av de nätterna då man inte kunde somna så istället man terrasserade man Lisa med en massa sms.  Under tiden så kollade jag på en riktigt dålig film, men som ändå lyckades fånga ens intresse. Under tiden jag kollade på den filmen så slog det mig, hur gärna jag skulle vilja hitta min Ted. Har aldrig känt ett sådant stort behov av honom, men då kom det. Bad Lisa om hjälp, men hon verkade inte fatta vad jag menade ... inte förens jag förklarat för henne.
Så nu till frågan: Ted, vart är du?


Imorron är det tisdag, och förutom matte som Mickis redan förutspått att vi har, så är det fotboll imorron. Har längtat som en tok efter den här matchen! Tror faktiskt att det är just den som gjort att jag har varit hela exalterad de senaste dagarna, vilket har påverkat sömnen. Vilken fotbollstönt man är.


Längtar tills imorron och veckans slut. Ska bli skönt med helg nu igen, fast den här helgen kommer mest gå åt för att plugga. En dag som man däremot inte längtar till ät osndag då har vi nämligen lyckats fått världens jobbigaste schema. Det börjar med en historia lektion halv nio - halv tio. Sedan är spanskan inställd, så svenskan börjar kvart i ett. Efter det så har vi den där omtyckta håltimmen innan fysiken på 1 timma och 40 minuter. Riktigt underbart.
Jag vet att vi inför varje spanska lektion ber om att Javier ska vara sjuk eller att han ska halka på ett bananskal på vägen till klassrummet, men kunde han inte ha valt en vecka då vi inte har fysik?


Dagens glada nyhet är att jag klarade matteprovet. ( :

Nu måste jag nog räkna lite matte. IBM, man.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback