Sista pratet för ikväll.

2008-03-10 @ 20:22:50

Detta kommer troligen bli det sista inlägget för idag. Ska snart duscha och efter det brukar det inte bli mycket skrivande. Har en liten sovmorgon imorron, och samma sak på onsdag. Valde två små sovmornar istället för en lång imorron. Har några frågor jag måste ställa Gunnar och för att inte risker någon ihjäl stressning p.g.a. tidsbrist eller missförstånd på onsdag då han tydligen bara få pratar engelska med oss så gå jag på lektionen imorron.


Ja, på onsdag är det verkligen en speciell dag. Det börjar med att alla lärare måste prata engelska med oss fram tills lunch, vad nu meningen med det är. Men det ska faktiskt bli riktigt kul att höra Javier prata engelska.

Sedan ska det tydligen bli programdag. Jag har även kommit på att det måste betyder att vi kommer sluta senare än vanligt den dagen. Varför kunde inte den dagen varit förra veckan eller nästa. Då hade vi ju sluppit fysiken.


Aja, livet är alltid orättvist. Ska nu gå igenom mitt träningspass innan jag duschar. Ska passa på att skryta om det. Har på mindre än vecka femdubblat alla övningar, och känner allt mindre av någon träningsvärk. ( :


Dagens situation:

Micham: - "Jenny titta bakom dig, en elfefant!"

(Jenny vänder sig om)
Johanna: - "Jenny, titta på mig!"


image190

Var tvungen att lägga in en bild på dagens samtalsämen/huvudämde i huvudet på Jenny.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback