Really pisted off.

2008-03-26 @ 17:19:04

Nu är jag riktigt förbannad på svenska median eller vad nu sak kalla det.

Syftar på reklamen om landskampen ikväll, Sverige - Brasilien. För det första, varför ska man visa klipp endast på ett historiskt brasilianskt mål. Varför inte på ett svenskt? Det är ju svensk tv. Men okej, då, jag kan köpa det eftersom det är Pele's genombrott och eftersom det var VM-finalen i Sverige mot Sverige.


Men det som egentligen gör mig allra surast och mest irriterad handlar som vanligt om den dära överskattade fjollan. Seriöst, hur fan kan man för det första vilja och sedan tillåta svensk media att trycka ner ett svenskt landslag som de gör i reklamen?

Menar när de säger att de allra största stjärnorna kommer delta, så dyker det upp en massa brasilianska namn och sedan ett stort OCH, efter det kommet en stor bild på just den tidigare nämnda fjollan, Zlatan.

Ja, visst Sverige har bara en världsstjärna kanske. Men varför påpeka det egentligen? Det är samma sak som att säga att Svenska landslaget suger och att vi egentligen skulle kunna ställa upp med en man på planen. Varför inte, om nu Zlatan är så bra som alla påstår och Sveriges enda stjärna så skulle det inte göra så stor skillnad om Isaksson, Mellberg, Edman, Källström, Svensson, Ljungberg eller Albäck inte var på planen. Eller någon annan av landslags spelarna.


Nej, nu måste jag sluta innan jag blir för arg och uppjagad.

Med andra ord, jag är så jävla trött på att folk hela tiden ska överskatta Zlatan. Visst han är kanske en bra fotbolls spelare, men jag har aldrig sett eller hört han åstadkomma något. Förutom ett riktigt snyggt mål en gång.

Borde man inte som världsstjärna åstadkommit något mer?   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback