Billy. (:

2008-03-10 @ 07:27:26

Till och börja med vill jag bara föra fram en liten sak till Diana: Haha, visst är det tur? ;)

Häromdagen när man som vanligt tittade i tv-tidningen så såg jag att Mean machine skulle vara på tv. Tänkte att det var ett tag sedan jag såg den filmen så siktade in mig på att jag skulle se den. Men som vanligt när jag planerat in något sådant så glömde jag bort den helt totalt.
Lyckades slå på rätt kanal efter ungefär halva filmen så lät den vara på. Det var en scen med Billy, för er som vet vem det är, och plötsligt så kom jag ihåg hur mycket jag gillade honom när jag såg den första gången. Jag tyckte så oerhört synd om honom, alla hackade på honom. Jag kom ihåg hur mycket jag skrattade åt honom och hur förälskad jag var i filmen. Så jag var tvungen att tjata på bror att fixa den.
Apropå det, var det någon som såg The perfect man igår? Herregud vad gullig den dära Adam var.

image188

Den här veckan och nästa vecka är två veckor som man verkligen önskar att man kunde spola förbi. Känns som jag sa detta för inte så länge sedan. Det enda positiva är torsdagen då jag och Schalle har lite planer. Sedan idrottslektionen på fredag, volleyboll! Såklart fredag nästa vecka då man har lov. (:
Fast om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt längtat efter måndagen lite grann. Har inte slutat skratta åt Mickis och idrottslektionen i fredags. En helt underbar lektion, och tänk er det är idrotten jag pratar om.
Nej nu måste jag sluta. IBM, man.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback