Vattuman 21/1 – 19/2

2008-06-19 @ 10:54:38

image189

Vattumannen dyrkar friheten

Vattumannen har en komplicerad karaktär. Det mest utmärkande personlighetsdraget hos vattumannen är behovet av självständighet och att inte tvingas vara eller göra på ett visst sätt. Personlig frihet och rättvisa är centrala begrepp. Vattumannen är originell, fantasifull och ligger alltid steget före. Vattumannen är vänlig och har ett inre lugn.

Vad kan då få denna öppna, toleranta och självständiga människa att gå upp i limningen?

Vill du få vattumannen att visa upp sina allra värsta sidor försök att tvinga henne att göra, känna eller tänka på ett visst sätt. Det kan egentligen räcka med att du antyder något liknande för att vattumannen ska slå bakut. Bered dig på långa diskussioner om du har en annan åsikt än vattumannen.


Trots att vattumannen är självständig har hon svårt att finna inspiration utan andra människor. Med en enorm intensitet analyserar vattumannen de flesta i sin omgivning på ett både nyanserat och djupgående sätt. Det kan också vara värt att lägga på minnet att vattumannen trots sin öppenhet, objektivitet och humoristiska självdistans inte är särskilt flexibel.
 

Mina positiva sidor:
Du har en mycket skarp iakttagelseförmåga och det är svårt att dölja något för dig, dels därför att du är intuitiv och dels för att du tänker länge än näsan räcker. Du hatar gamla konventioner och dumma lagar. Du är också originell på ett uppfriskande och intressant sätt och du dömer aldrig en person innan du tagit reda på sanningen eller lärt känna honom/ henne. Du kommer att gå så långt du vill om du utvecklar din känsla för rättvisa och vågar stå för dina annorlunda idéer.

Mina negativa sidor:

Tajming är inte din starka sida, du kan vara taktlös trots att du inte menar det. Ibland gör du klokt i att tänka innan du öppnar munnen. Försök at tygla din beräkneliga natur.

Så funkar du i kärlek:

Jämlikhet och själarnas sympati är det som får dig att tända. Kärlek är dock inte livsviktig för dig, eftersom du dels är så självständig och dels älskar att vara fri att gå dina egna vägar. En konsekvens av detta är att du är svårfångad, trots att du kan verka mycket flirtig. Du synar din blivande partner i sömmarna, innan du inleder en relation. Ett hett tips är att du bör ge kärleken en chans, man behöver inte bli livegen bara för att man är kär och har en partner.

Bästa kärleksmatchningen:

Lejonet, Tvillingarna och Vågen.

Sådan är du som kompis:

Då du är så charmig, smart och trevlig har du många polare och även nära vänner. Du är social, men du har också ett stort behov av att vara ensam ibland. Alltför nära vänskapsband som leder till att andra blir helt beroende av dig undviker du. Framhäv dina idealistiska och vänliga sidor i kontakten med nya vänner.

Bästa kompismatchningen:

Vågen, Tvillingarna och Skorpionen.

Din hemliga styrka:

Du kan umgås med alla typer av människor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback