Sista från mig idag.

2008-06-17 @ 22:42:35

image189

Är helt slut i kroppen och i sinnet. Var jätte pigg för en halvtimme sedan, men allt rann av i pausen efter 1:a halvlek. Ska nu hålla mig vaken ett tag till för att sedan lägga mig och titta på scrubs.

Har en sådan lust att hitta på någonting imorron med en vän, men de flesta verkar upptagna. Kan ju inte heller göra något länge eftersom man ska kolla fotbollen senare. Funderar på att flirta lite med Jonna och förhoppningsvis kan man kanske få en middag i Farsta med henne, eller så kollar jag med Rohie igen.

Om det är någon som vill hitta på något kan ni ju höra av er.


Jag måste bara få ur mig en viss aggression som jag drabbas av varje landslagskamp. Det gäller precis i början, redan innan matchen ens startat, mer bestämt under nationalsången. Jag blir så fruktansvärt irriterad och sur (speciellt när det gäller Sverige) varje gång jag ser spelare av de elva som står där inte sjunger. Jag menar om man står jag tycker jag att det borde vara en skyldighet att sjunga. För i helvete det är nationalsången och ni representerar erat land! Gör man inte det borde man bli bänkad.

Jag blir så jäkla förbannad på de idioterna som inte sjunger.

Nu börjar jag bli för sur för att fortsätta.

Kim hälsar!

Kommentarer
Postat av: Carro

De sjunger typ inte för att de inte kan texten...:D

2008-06-18 @ 11:04:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback