Så onödigt.

2008-06-03 @ 16:55:48

Jag har ingen aning om inläggen jag skriver nu för tiden läggs upp eller inte. På bloggkontot, eller vad man nu ska kalla det, så står det att det lagts upp. Men när jag öppnar en ny ruta och kollar finns det inte upplagt. Trots att Internet startats om flera gånger och datorn likaså.


Idag var det nog den onödigaste skoldagen någonsin! Vi började kl. nio. Hade ingen aning om vad som skulle göras, allt vi visste var att det var utspring halv ett tror jag. Vi var inte ens säkra på om vi skulle börja kl. nio.

Rätt tid var det iaf, och det enda som stod på dagordningen var städning. Så vi städade ur våra skåp, vilket för mig var att plocka ut två papper och ge dem ett nytt hem, papperskorgen. Slutade sedan 9:25, då jag och Emi även hade letat upp Mr. Lars Vaktmästare och tjatat på honom.


Sån onödig dag. Men frågan är om inte morgondagen kommer vara ännu värre. Det är nämligen dagen för vårutflykt då. Vi ska träffas inne i stan kl. ett och gå runt. Jippie. Aja, hoppas några roliga personer iaf kommer, så inte alla skiter i det.
Kim hälsar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback