KARIN SKA LÄNGA UT KP!

2008-06-18 @ 17:43:29

Japp, rubriken är alldeles sann. Vet inte vad som tagit åt henne. Vem i helvete kan slänga ut KP?! Han som är så söt, gullig och cool. Egentligen så passa han inte alls hemma hos Karin.

Det var tur att jag fick reda på det och sa att jag kunde ta emot honom. Hur kan man göra något sådant Karin?! Efter allt han har gjort för dig. Efter allt du utsatt honom honom för. Hur akn du bara lämna honom ute i kylan så där?


KP.

Kom precis hem från att lekt tekniknisse med Anton. Han behövde hjälp med någon datorsak. På vägen hem for tankarna runt om allt möjligt. Det var allt ifrån min livliga fantasi, något jag fick bevis på i natt när jag drömde till vad som skulle hända på fredag. Men det allra viktigaste som tänktes på var framtiden. Jag bestämde nämligen vad jag ska döpa mina barn till.

Jag ska ju som sagt ha 2-3 barn, 2 pojkar. De ska heta Benjamin och Adam. Flickan ska heta Sara eller Emma. Sen ska jag ju ha min älskade hund, Charlie. Jag kommer vara så lycklig.


Ska nu göra i ordning en säng till KP.

Kim hälsar!

Nu bad Karin mig att påminna henne senare att visa en grej... hon påstår även att den är gullig! HJÄLP! Hon börjar bli läskigare än en viss person ...

Kommentarer
Postat av: karin

hahahah kallar du ditt eget hem för "kylan"??

2008-06-18 @ 17:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback