En mysig dag.

2008-06-12 @ 15:37:41

Idag har det verkligen varit en jobbig dag, men ändå rätt så mysig.

Började som vanligt med att man gick och började serva mamma. Kom sedan på tanken att tvätta och beslöt mig att tvätta vitt idag, vilket betyder att man ska till mormor och morfar. Så samlade ihop alla tvätt och åkte dit. Fick vänta där i någon timme med mormor, Majjan och Anton som sällskap.

När tvätten var klar upptäckte jag att det tydligen legat några svarta plagg i tvättmaskinen innan jag slängde in mina saker. Brydde mig inte så mycket om det eftersom jag inte märkte några fläckar då.


Åkte hem och hängde upp all tvätt innan jag insåg att nästan alla mina kläder hade fått fläckar. Fick då åka tillbaka till mormor och morfar för att göra ett desperat försök att få bort dem, med andra ord tvätta dem igen. Men orkade inte stanna där i väntan på tvätten så sa till mormor att Danne skulle ta hem det och åkte sedan hem. Hemma började jag förbereda middagen.

Kanske inte låter så mycket för er, men om jag nu ska försöka förklara för er så kan jag börja med att säga att jag är nog vad de flesta skulle säga bortskämd. Jag lagar sällan middag eller mat överhuvudtaget, och när jag väl blir tvungen till det slutar det oftast med att vi beställer pizzor.

Hur som helst har jag tyckt att det hittills varit riktigt mysigt att utfört allt detta. Känns som man verkligen gjort goda gärningar idag.

Förlåt, har ingen aning om vad jag babblar om egentligen.

Kim hälsar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback