19:e November 00:28:03, då jävlar!

2008-06-16 @ 00:32:52

Okej, nu har jag bestämt. Det tog lite tid, men nu är det gjort. Det är något, men jag kan inte säga vad.

Det var väl inte så svårt? Skönt, att jag äntligen har bekänt det för mig själv. Nu kan jag äntligen gå vidare. Med lite överdriv om en så patetisk sak.
Aja, ibland måste man väl få spela över och överdriva lite. Men bara ibland, inte så att det blir för mycket ... som en viss person jag känner någorlunda bra brukar lyckas med. Herregud vad jag svamlar just nu. Känns som jag kommer slänga ur mig en miljoner saker i detta inlägg av inget värde överhuvudet taget.

Snälla förlåt mig!


Tittade på en repris av I huvudet på Carolina Gynning idag. Ska först och främst få det sagt att efter att sett hennes program när det gick så ändrades min uppfattning av henne från bara negativt till hur positivt som helst.

Den andra saken jag ville få sagt är att jag idag under tittande förstod att även Bojan har det dära... fast han har det lite mer, eller har inte bara det dära ... utan något mer, också. Ja, nu förstår alla precis vad jag menar.


Kan även berätta att jag och Diana har funnit meningen med livet. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men vi är iaf överrens om det, tror jag. Om jag ska vara ärlig är jag lite osäker på vad det var just nu, men det kommer säkert klarna upp efter en natts sömn.
Vi har också bestämt oss för att starta en tidning tillsammans. Vi har så många smarta idéer och vet att resten av världen gärna skulle vilja ta del av dem också, men frågan är om de verkligen är redo för det.
Hur som helst så blir våra hjärnor tillsammans CPWOHO! Vet iaf att Lars-Olof kommer uppskatta det, eftersom han uppmuntrade oss till samarbete på skolavslutningen.


Shit, jag måste verkligen vara riktigt trött just nu. Om någon orkat läsa igenom detta helt meningslösa inlägg så vill jag först och främst ge er en stor applåd och sedan be om ursäkt. Jag vet inte vad som tog åt mig, men kände att dessa saker behövdes lätta från hjärtat.

Kim hälsar!

Kommentarer
Postat av: karin

vad händer (fötter hahahahaha) den 19 november??

2008-06-16 @ 09:50:13
Postat av: Jenny

Pucko ...

2008-06-16 @ 10:26:19
URL: http://jennhe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback