"They don't understand english"

2008-07-14 @ 16:47:06
Play the game


Har precis ett ytterligare ett avsnitt av Football Superstar. Jävlar vad bra det programmet är, de måste bara börja visa det i Svergie! DE MÅSTE! Killarna är bara för sköna, de beter sig som små barn. Sitter och asgaravar åt dem hela tiden.

Sa någon gång förut att jag höll på divan Oscar. Tyvärr så åkte han ut i det avsnittet jag nyss såg, men men life goes on. Fick en s.k. snilleblixt i början av programmet, eller mar en känsla. Något säger mig att Rhys kommer kunna gå jävligt långt, han känns som en riktig ledare och någon som de andra kan luta sig emot. Vad fan skriver om detta för? Det är ändå ingen jävel som fattar något...


Hur som helst så spelade de deras första match idag (4:e avsnittet). Brian fick vara med och spela. Haha, det enda man såg av honom var när han missade bollen och träffade motståndarnas målvakt i huvudet. Någon av de andra killarna sa något i stil med att han inte alls var bra och att han bara babblar en massa, men att de förlåter honom eftersom han har några miljoner på bankkontot och en snygg fru. HAHA!
Just det, han hade även the greatest number in whole wide world. Nummer 16 såklart! ;)

Ber verkligen till gud att den underbara männsikan som lagt upp de övriga avsnitten kommer fortsätta med det.

Kim hälsar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback