I brist på annat ...

2008-07-07 @ 21:28:00
: )
Saknar stunder som dessa.


Kom precis hem från promenaden nu. Är helt slut i hela kroppen. Antingen håller jag på att bli sjuk eller så har jag sovit för lite. Troligen det sist nämnda eftersom jag inte alls sov något bra inatt. Tror jag ska stänga av väckarklockan för imorron och verkligen sova ut.

Ska snart gå ner till Dannes rum igen och satte igång den sista bränningen. Sedan jag ta en varm, skön, lång och härlig dusch, och efter det kommer den efterlängtade filmstunden. Hoppas verkligen att filmen är bra, den har alla förutsättningar till att den ska en superduper bra film.


Det betyder att detta troligen är det sista inlägget för idag, men får se. Man vet inte, jag kanske få lust att skriva lite mer efter filmen. Brukar oftast få en massa tankar när jag ser på tv/film.

Imorron ska jag kanske, men bara oerhört osäkert kanske till Eriksdalsbadet med Karin och simma. Vi ska skaffa något kort där i ett desperat försök att komma in i tränandet igen. Får se hur det går, annars ska jag kanske köra lite pilates. Har lyckats få Danne att ladda hem några filmer.

Nu plingade det nere i rummet.

Kim hälsar!

Kommentarer
Postat av: Peaches

vad rolit :)





Kolla gärna in vår blogg och välj vilket som är det sexigaste yrket enligt dig!

2008-07-07 @ 21:38:13
URL: http://iwonderyouwonder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback