Hemma... ett tag.

2008-07-29 @ 14:37:06

Kom precis hem från Jonna. Det första jag i stort sätt gjorde var att sätta på When you look me in the eyes, så jävla fin låt. Kvällen/natten/dagen blev precis som planerad. Oerhört mysig och flamsig, kan inte tänka sig något annat när det gäller Jonna. Middagen var jätte god och som underhållning blev det frågesport. Sedan blev det Skipbo, ett spel som man enligt Jonna hade spelat ... men enligt mig så hade jag aldrig hört talas om det. Hur som helst var det ett roligt spel och gjorde inte flamsigheterna mindre. Hahaha, skrattar fortfarande åt det.

Sedan blev det nattbad, om man kan kalla det för det. Vid elva ungefär styrde vi stegen mot badudden. Precis lagom till att man kommit ut så började Jonna och Cindy berätta alla dessa historier som i mina öron klassas som spökhistorier. Inte blev saken bättre heller när vi kom ner till vattnet. Kom då på att man sett alldeles för många Supernatural avsnitt och ännu inte övervunnit sin rädsla. Inte heller blev det bättre när Jonna berättade en liten saga som hon själv sa att hon inte borde säga, men berättade den ändå. Vatten var jätte varmt och det var hur skönt som helst att bada, men som sagt kunde man inte riktigt koppla av.

Efter badet styrde vi stegen mot familjen Blåbär igen. Eftersom det var varmt och ingen riktigt orkade byta om så gick vi hem i bara handdukar och bikinis, Cindy i en liten mindre täckande än mig och Jonna. Hahaha, skrattar fortfarande av den odiskreta killen i bilen som körde förbi. När vi kom hem gjorde vi oss i ordning för sängen. Men jag var inge trött så låg och messade med folk, fattar inte hur det gick till eftersom jag nu i efterhand förstår att jag måste ha somnat mellan messen.

J&C!
Tack för en jätte mysig kväll!

Så nu är jag hemma igen. Har nästan ett full späckat schema för denna dag. Ska nu göra mig i ordning och äta middag, ska sedan med Göran, Anton och William till grönan och vara en rolig stor/lill-kusin. Ska sedan ha filmkväll med Chatte, Oskar och Karin och sova över hos Karin.

Ja, så ser schemat ut, om inget spricker någonstans. Försöker förbereda mig mentalt inför en skräckfilm, vilket det troligen kommer bli.

Aja, ska väl hoppa in i duschen nu.

Kim hälsar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback