11:16

2008-07-28 @ 11:16:56

Dricker just nu av den extremt goda och välomtalade saften och tittar på Drake & Josh, älskar den serien. Dagen var tänkt till slapp, men JB messade för ett tag sen och ville hitta på något så hon kommer över om ett tag. Ska försöka hinna med lite solning innan det eller ett par till avsnitt.


Känner mig ganska splittrad just nu. Är jätte glad för att dagen ska spenderas med JB. Men samtidigt är jag på dåligt humör. Football superstar visade i torsdags i Australien. Men det har fortfarande inte kommit ut än, och jag som börjat gilla den serien mer och mer. USCH OCH BLÄ! Förhoppningsvis inträffade något som gjorde att de inte visade avsnittet. Annars har n av världens snällaste människa blivit elak.


:)

Blidö igår var underbart, som alltid. Mammas familj är verkligen underbar, men nästan lika elaka. Vet inte hur många elaka kommentarer man fick stå ut med igår.

"Det är bara en huggorm, de vi har brukar bli 1-1½ meter långa" "Jag slår den bara mot Jenny" "Vi brukar ha huggormar precis här, det brukar vara fullt med dem!" "Nu kommer den mot Jenny. Nej, ta det lugnt, de brukar bara bitas ganska hårt." Och jag som säger att de är underbara ...

Kim hälsar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback