"Igår kvittrade fåglarna för första gången"

2008-01-28 @ 15:59:23
Har ganska precis kommit hem från skolan och avslutat en timmas långt telfonsamtal med Karin. Det var ... inte givande, utan ... underbart? Grejjen med Karin är den att man kan verkligen snacka med henne om allt, och hon både bryr sig och förstår vad man snackar om. Något som hon är bättre på än någon annan. Ett tydligt exempel är bara när man säger pucko eller dumhuvud, hon förstår lixom vad jag egentligen menar.
Haha, måste bara säga att jag inte kan sluta skratta åt vissa saker. Som tex, "en romans med sig själv" och det som fick oss att komma in på det samtalsämnet. Sedan dem dära jävla fåglarna som kvittrade på bussen.
Kort sagt så vill jag bara berätta hur underbar du är Karin och att jag verkligen älskar dig, x antal gånger till z och tillbaka multiplicerat med  3. Huvudet är helt igenproppat med matte.

Idag upptäckte jag en väldigt chockerande sak. Jag har alltid trott att Karin legat som ensam etta på "Vem sjunger finaste listan", men idag insåg jag efter spanskan att hon faktiskt har lite konkurans där "uppe" utav Karro. Må bästa kvinna förlora.

Ska plugga matte och cp nu. Har prov imorron och på torsdag. IBM, man.
Kommentarer
Postat av: karin

finns alltid här för dej. no matter what!! älskar dej med

2008-01-28 @ 16:26:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback