Ibland leker livet!

2008-01-03 @ 23:08:53
WOHO, gladare än vad jag är nu kan man inte vara. Har nyss gjort en deal med Lisa, för hennes skull. Vi sa nyss att om ingen av oss är gifta när hon fyller 98 så ska Lisa bli en bock och så ska vi gifta oss med varandra.

Eftersom folk genom åren har haft det väldigt svårt att sklija på mitt och Jennies namn ska jag nu berätta för er att det kunde ha varit mycket värre. Jag skulle tydligen egentligen döpas till Jennie, om det nu inte varit så att pappa fått för sig att farmors mamma hette Jenny. Aja, tur var väl det för isf skulle man ju inte fått de underbara smeknamnen som yxabyxa, yxa, Jennu, Jennö ... underbara?

image46

Vad skulle man göra utan CJ? Hon finns alltid där och skyddar en ... mot alla mongon. *host Karin*
Ska bara meddela att Karin blirs om vanligt väl omhändertagen i våran konversation med mig och Challe, the one.
Vi kom nyss på en sak. Karin härmar folk med en hel del, och med det menar jag inte att hon tar det andra säger och låtatsas att hon själv kommit på det, det gör hon också. Nej, hon härmar mig och Challe med en massa saker. Det gjorde hon redna första gången vi sågs, då härmade hon mig genom att sätta sig bredvid läraren! Sen dess har det bara flytit på med saker som bla att hon skaffade pa efter mig coh Challe, sedan skaffade hon blogg efter oss, och nu ska hon skaffa facebook snart. Dessutom föddes hon efter oss! Man har ju hört talas om galna fans, men snälla rara. Hon kan helt enkelt inte komma på egna saker och köra en egen stil. Men vi älskar henne ändå. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback