en vanlig söndagskväll.

2008-01-20 @ 21:01:13

Ännu en tråkig söndags kväll och man har lyckats fastnat fram det program som måste vara det mest patetiska och tråkigaste i hela världen, singing bee. Men fast det är så oerhört tråkigt så kan jag inte slita mig ifrån det, det brukar vara så med de tråkiga programmen. Det är så pinsamma så man måste få se hur/när de gör bort sig, det är samma sak med filmer.  

Ibland förvånar jag faktiskts mig själv, har märkt jag den senaste timmen bara lyssnat på två låtar. En av de låtarna är samma låt som jag i stort sätt lyssnat på minst en gång varje kvart hela helgen. Hur kan man inte tröttna?
Längtar faktiskt lite till imorron. Det är inte fotbollen eller att få träffa vännerna igen som jag menar. Anna, jag har till och med saknat lilla dig. Ska försöka söka upp Hanna imorron, tigga och be henne om att spendera fredagskvällen med mig. Har lust att gå på bio, vill så gärna se Försoning. Någon annan som kanske vill med?

Haha, jag nänmde Anna kom jga och tänka på en sak som hände på spanskan förra veckan. Anna berättade för mig hur Mingis tidigare hade bett henne att följa med på tävlingen som skulle vara denna helg. Anna blev såklart överlycklig för att hon frågade, men när hon sedan hörde Mingis anledning till varför just Anna skulle med så var hon inte lika glad. Mingis ville ha med Anna för om det nu skulle gå dåligt så skulle det vara skönt och veta att det fanns sämre människor i närheten. Mingis är alltid så bra med orden. Men jag tvivlar starkt på att Anna egentligen behövdes.

Nej, nu var det slutbloggat för ikväll. Skriver imorron. IBM, man.
Hanna, se upp imorron. ;)

image68
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback