Dagens inlägg.

2008-01-24 @ 20:43:32
Detta inlägg är tillägnat Karin, eftersom hon igår sa att hon ansåg att jag endast skulle skriva ett inlägg om dagen så att hon kan hinna med att läsa allt. Så här kommer det Karin, dagens inlägg.

SCHALLE MÄRKT & HANDBOLL

Sitter här återigen med Schallemärket i hela ansiktet, men denna gång är det handboll på tv:n. Väldigt spännande. Måste bara säga att jag verkligen älskar Schallemärket. Man känner hur det tränger in och regör, haha.
Har egentligen inget att säga, ville bara lägga in ännu ett av mina konstverk som jag gjorde idag på fysiken. Skolan är en sådan inspirerande plats.
Funderar faktiskt på att börja arbeta som matchmaker igen.

image77
Denna bild föreställer som ni ser Kurre. Kurre är en arbetsnarkoman i sin 40-årskris. Han gillar långa promenader och att prata om det allra senaste tvättmedeln inom hans yrke. Nu undrar ni förstås vad han jobbar som. Jo, han är städare på Jensen Södra. Vilkert han gjort de senaste 25 åren. Kurre tycker att det är viktigt att ta hand om ungdomarna, eftersom de är framtiden.  


DAGENS ...

Dagens humör: glad/uttråkad.
Dagens borde: räkna matte
Dagens frisyr: utsläppt, som vanligt.
Dagens klädsel: jeans, linne och tröja.
Dagens planer: plugga cplatin & kolla handbollen.
Dagens längtan: HELGEN!
Dagens fundering: När ska jag hinna med allt plugg?
Dagens beroende: musiken!/bloggen
Dagens tråkigaste: pluggandet.
Dagens personer: Karin, always <3
Dagens skratt: "är hos Anna och gör peddo"  & Isaac Newton
Dagens låt: Accidentally In Love - Counting Crows


VANLIGT SKITSNACK

Så nu har jag ägnat all ledig tid åt den dära jävla latinen. har nu skrivit ner all historia som vi ska kunna i punkter. Inte har det gjort det hela lättare. Trodde det skulle vara lätt det här, historia brukar jag kunna lära mig ganska snabbt med alla årtal och så. Men nej då, inte denna gång. Jag måste verkligen plugga ordetnligt inför detta prov, jag har kollar igenon mina tidigare resultat och kommit fram till att jag faktiskt kan få VG om jag anstränger mig lite. Vilket skulle vara underbart, eftersom jag i höstas var glad om jag bara fick ett G

Kom precis på att imorron är det fredag. Förutom att jag får dricka cola så sker en annan helt underbar sak. JENNIE KOMMER HEM! :D Ska bli så underbart härligt att höra hennes dumma komentarer, få höra om hur min spådom stämmde inte och så kommer jag få höra om alla de gångerna som hon skämmde ut sig sig på Thailand, med andra ord varenda miniut. Men framför allt så kommer jag få tillbaka min älskade lilla finne. Har saknat dig gumman.


image76


STOLT

Det känns som jag har hur mycket som helst att skriva om, men när jag tänker efter så kommer jag inte på något. Det enda som jag kommer och tänka på är hur mycket plugg jag har att göra.

Idag hade vi redovisning på fysiken. Det gick väl inte så bra som jag hade trott, stakade mig fram genom det lilla jag hade att säga. Men ibland så skre ju även sånna saker. Sedan började L.O prata om Newtonslagar, han nämde speciellt tröghetslgane. Det fick mig att undra om hon han själv inte råkat ut för den.
Det allra största jag har att berätta om idag, något som verkligen är stort. Är att idag så fattade jag matten, och idag jobbade jag på riktigt bra och effektivt. För första gången någonsin hann jag med det som skulle göras på mattelektionen. Helt otroligt! Är så stolt över mig själv. :)

Anna var också sjuk idag, vilket gjorde att jag inte hade någon att ... vara extra snäll emot. Men till min stora glädje så bad Aho mig rent ut sagt att vara det mot Carro.
En annan sak som Aho sa som verkligen chockade mig var att hon påstod att man måste vara försiktigt med vad man gör och säger runt omkring mig. För jag skriver sedan om det i bloggen, jag menar är inte det lite själva menningen med blogg? Och vad spelar det för roll om jag skriver om det i min blogg? Men jag lovar Aho, jag skulel aldrig skriva "carroberättelser" om dig. ;)
Just det, sen satt Carro hela fysik lektionen och frös ut Alex! :O Hur kan man? Man ska faktiskt vara snäll mot de som är mindre, eller vad det nu är man brukar säga.

På vägen hem ifrån skolan fick jag inte prata med Karin, fast hon lovade mig det igår. Ska jag behöva dra historien igen? Det började med att jag bara var din klasskamrat ....
Nej, nu ska jag plugga en hel del. IBM, man.

KALLT

Orkar inte skriva nu egentligen, men kan inte låta bli. Har man gått så långt börjar det bli allvarligt. :/
Sitter som vanligt och äter frukost nu och lyssnar på musik, nej det är inte accidentally in love... just nu. Pluggar lite också på en redovisning som ska göras idag på fysiken. Fick reda på det igår, men det är inte så mycket som ska säga. : ) Kallt som fan är det också.

Tittar just nu på Karins tomte som hon fortfarande inte hämtat. Det fick mig också att tänka på Anna's present som hon inte heller fått än. :/ Hon fyllde år i November. Men jag skyller på sega Karin.

Ska nog kolla på lite tv nu. Trots att jag gick upp så sent så har jag mer tid på mig n någonsin. IBM, man.


Så nöjd nu?
Kommentarer
Postat av: Anna

jag har saknat dig också jenny, otroligt ;)

2008-01-25 @ 15:26:17
Postat av: Carro

fryst ut alex?näh, hon vet att ja gillar henne :P

2008-01-25 @ 19:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback