bloggnytt ;:; 08.01.15

2008-01-15 @ 20:22:35
Har återigen inget specifikt som jag kan knappt kan vänta på att få ur mig. Man kan alltså säga att denna dag var helt vanlig.
Har nyss räknat matte, och det gick rikitigt bra. :) Har bestämt mig att inför matte B nu börja om från nytt med allt och verkligen lägga ner mer tid på matten. Den är faktiskt inte så hemsk när man väl ger den en ärlig chans.  

Jag har aldrig funnit nöje i att läsa folks bloggar. Det är bara skönt och kul ibland att få ur sig en massa saker, vilket är den enda anledningen till att jag skriver blogg själv. Men som sagt så har jag aldrig funnit nöje i att läsa andras. Om det nu inte är så att de skriver om något väldigt speciellt, som tex en händeslse som även jag deltagit i. Men på den senaste tiden har jag märkt hur jag minst en gång om dagen besöker en blogg. Jag kan inte säga vad det är som får mig att vilja läsa den, den har väl charmen. 
Aja, hur som helst så är detta länken till den, http://alchera.blogg.se/  Aho, du har fångat mitt hjärta. ;)

image66  image67

Ja, här är två bilder som Mickis ritade idag på latinen. Den första ska tydligen föreställa mig, hur hon nu kan påstå det. Ser ut som Carro gjorde idag när jag och Johanna berättade att vi hade mänk imorse. Jävlar var bicthig hon blev. Den andra skulle först bli ytterligare en bild som föreställde mig, men det slutade med att det blev en bild på Sara.

Imorron är det första fysik lektionen, med L.O! Aja, bara börja be om att han inte sabbar fysiken allt för mycket. Skönt iaf att jag har den tidiga lektionen. :)  IBM, man!

Kommentarer
Postat av: Carro

Daaaah! :O

2008-01-15 @ 21:26:48
URL: http://caarooliines.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback