Runkensyn

2008-02-17 @ 18:26:57
Matte, usch! Har matteprov imorron och det kändes relativt bra fram tills för någon timma sedan då jag skulle gå igenom de allra sista. Jag fattade noll. Jag hatar verkligen den dära jävla cp bögen Henrik. Nu fattar jag verkligen hur viktiga lärare är. Nu ser jag också honom framför mig EUWH! När han sitter på bordet och ler samtidigt som han pratar med sin skånska dialekt och förklara en massa ord från ett papper som vi fått på sexualkunskapen, ord som vi inte ens skulle kunna! Vet att det dära kan misstolkas oerhört mycket, och egentligen så är det bara en eller tre personer som fattar vad jag pratar om. Ska återigen passa på och tacka Schalle.
Det var ju samma dag hon påstod att det hette Runkensyn och inte röntgensyn och samma lektion som hon frågade om Henrik var oskuld. Haha, snacka om att sätta dit honom.
Börjar nu tänka tillbaka på en massa minnen från läxhjälpen i Trångsundsskolan. Vilka minnen. Kommer ihåg när han jagade Schalle runt bordet och när hon till slut satte sig under det och pratade med Elin.

Det är helt otroligt vad mycket skit man hittar på datorn om man bara tittar lite. Hittade nyss mappen där jag sparat tidningen KARINUZ. Haha, ska kanske försöka återuppta det projektet på sportlovet eller så. Shit, nu börjar det lovet bli ganska fullbokat.

Ska snart återgå till matten och sedan ska jag försöka börja på talet. Eller så ska jag skriva engelskan, har inte bestämt mig än. Egentligen så skulle jag nog kunna hinna med båda om jag ville vara lite effektiv, men det orkar jag inte idag. ( :
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback