Mysteriet är löst.

2008-02-21 @ 17:31:55

Ännu en dag hemma. Har inte vaknat till liv förens nu.

Hela dagen har spenderats i soffan. Har kollat på Stolthet och fördom, tv, och så har jag nästan läst en halv bok. Så fort jag rest sig upp från soffan har jag känt hur febern stiger, så kommer inte orka skriva mycket till.


Fan, jag missade friluftsdagen. Jag som verkligen hade sett framemot att spela curling. Mamma försökte muntra upp mig genom att föreslå om alla tyckte det var kul kan jag ju prova en annan gång. Men hur många människor skulle egentligen åka frivilligt och prova på curling? Förutom jag då. Vem gillar egentligen att städa?


Igår var det fotboll och förvånansvärt så spelade både Eboue och Fabregas. I början av matchen så fattade jag inte vilka som saknades men sedan kom jag på det. Rosicky och van Persie spelade inte, vilket märktes. Matchen var iaf rätt så underhållande och jag längtar till returmötet.
Jag kom även på igår vem Rosicky påminner om. Har under en längre tid tyckt att han liknat någon, men har inte kunnat avgjort vem. Men igår löste jag det mysteriet. Om man ser dem från rätt synvinkel så är Rosicky och Erik Segerstedt väldigt lika. Jag skojjar inte.

 

Hittade inte rätt bilder nu. Men det gäller mest miner och ansiktsuttryck.

Kommentarer
Postat av: KARIN

JAG VILL LÄTT PROVA CURLING!!!!!!! :O:O :D:D::D:

2008-02-21 @ 18:23:10
Postat av: NATTA

Hej tuffing!
Hur blire med fysikarbetet? Inte för att jag är sådär jätteangelägen om att få det färdigt, men... :P

2008-02-22 @ 09:21:54
URL: http://habitualwarfare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback