Morgon trött.

2008-02-14 @ 07:29:46
Macka och ett glas juice, dagen viktigaste mål. Kom precis på att jag har idrottsläxa, undra om man ska göra som Johanna och lämna in den imorron. Något säger mig att det kommer bli stressigt annars. :/

Idag var det nog den hemskaste morgonen på länge. Vaknade av mig själv och undrade vad klockan var. Eftersom jag inte orkade sträcka mig efter väckarklockan så försökte jag titta på mobilen som låg på golvet. Kämpade för att rulla fram till sängen kanten och lyckades till slut läsa av att klockan var kavrt över tre. UNDERBART, tänkte jag och vände mig om för att sova. Men precis när jag vänt mig och och lagt mig till rätt så ringde den dära jävla väckarklockan. Trött, irriterad och sur vände jag mig om och kollade på den. Tydligen så hade jag kollat fel, måste ha varit önsketänkande, för klockan var verkligen kvart över sex. Hur som helst så började fundera på om jag verkligen somnat, jag brukar alltid veta om det men den här natten gick så snabbt. Känns som jag inte sovit ett dugg.

Idag är det alla hjärtans dag. Kan berätta att både Mickis och Johanna är överlycklig, de kommer nog vara på deras bästa humör någonsin idag. Det är bra, för det lär behövas till latinen. 
Aja, nu ska man väl inte babbla skit längre. 
WOSHA.  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback