Lite senare i skolan.

2008-02-07 @ 09:08:07

Har svenska och det är verkligen skti tråkigt! Ska egentligen skriva ett agrumenterande tal, men vet itne vad jag ska prata om så det går inte så bra.
Har nyss spenderat lite tid på att läsa olika människors bloggar. Har kommit fram till två saker. Jag skriver typ tio gånger emr i min blogg än de flesta andra som ajg läser. Och den andra saken är att en väldigt nära vän till mig har förändrats så oerhört mycket, och inte till det positiva. Nej, ska inte gå in mer på. Kan bara säga att jag är grymt besviken på henne och saknar den gamla personen.

Bredvis mig sitter Challe Och Mingis och de verkar inte heller har något roligt för sig. Nej, nu ska ajg försöka roa mig själv lite. Det brukar man ju lyckas med ganska bra.
Fan, fick precis en låt på hjärnan. Nu fick jag ocksa abstitent besvär elre var man nu brukar säga. Vill kolla på Drake & Josh! Men det kommer jag nog inte få göra på hela dagen. Har ett prov att plugga inför tills imorron, en inlämning typ, och två läxor. Dagen akn ju inte bli sämre.
IBM, man.

Kommentarer
Postat av: karin

är det jag?:P

2008-02-07 @ 19:29:23
Postat av: Jenny

HAHAHAHA, nej Karin .. allt handlar faktiskt inte om dig. (för en gångs skull var jag allvarlig)

2008-02-08 @ 17:09:18
URL: http://jennhe.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback