Finally!

2008-02-01 @ 18:53:58

Dagen började med att strömavbrott, underbart! Kunde inte sminka förens fem över halv åtta, vilket betydde att det var uteslutet att hinna med bussen. Så det blev skjuts till skolan utav mamma. ( :

Skoldagen spenderades med alla underbara människor i klassen. Fysiken idag var faktiskt inte så hemsk, jag och Johanna satte oss längst bak i klassrummet, eftersom vi är så ambitiösa. Lektionstiden spenderade vi åt att måla upp våran bild på universum och vi funderar seriöst på att skapa en egen religion. Glömde tyvärr bilden i skolan, men lovar att lägga upp den så fort jag tagit hem den.

Sista lektionen var idrott. Idag hade vi "smörgåsbord" och jag och Challe spelade pingis hela lektionen. Känner mig riktigt nöjd med den första riktiga idrottslektionen för denna termin, i ettan, med denna klass, en himmlans mycket "första".

När vi väl hade slutat fick jag stressa iväg till bussen, ringde upp Karin eftersom hon under idrotten hade försökt ringa mig åtta gånger.

Nrä jag väl kom av bussen kunde jag äntligen lyssna på musik. Har haft en låt på hjärnan hela dagen, höll på att bli tokig.

När jag sedan kom hem så stod bror min och väntade utanför dörren, men när jag kom närmare så stängde han den. När jag väl kom in genom den så stod han där och log, så jag frågade vad han ville och han svarade att han väntade på att jag skulle plocka fram min gamla mp3. Lagom till att jag tagit av mig skorna så hoppar den dära lilla spelevinken William fram bakom mig. Han hade då fått hjälp av Danne att gömma sig. Den här gången skrämde han mig faktiskt. Sedan fick jag leka med honom i någon timma innan han blev hämtad. När han blev hämtad fick vi en massa choklad utav min underbara kusin Anton.


Och nu sitter man här och studsar utav lycka. Mingis skickade precis en låt som jag velat ha jätte länge.
Tack så mycket MM. : )

image90
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback