en helt underbar morgon.

2008-02-06 @ 09:17:38

Dagen började väldigt bra. Har ingen historia idag så jag börjar tjugo i elva. Räknade ut igår att om klockan ringde åtta och jag gick upp halv nio så skulle jag ha mer än gott om tid att göra mig  i ordning och vakna till liv.
Men så blev det inte. Jag vaknade tjugo i åtta, piggare än någonsin och kunde inte somna om. Så jag låg bara och väntade på att klockan skulle ringa, vilket tog en evighet. När den slutligen ringde så var jag superduper pigg och gick upp. En timma innan jag ska börja vandra ut mot bussen så var jag klar. Efter ett litet tag nämnde även mamma något om att hon kanske kunde skjutsa mig, vilket betyder att jag egentligen inte behöver vara klar förens om 50 minuter. Men jag får se hur det blir med det.


Fick precis reda på att jag fick G+ på mitt cpprov. Vilket är jävligt bra eftersom jag inte gjorde de frågorna som man skulle göra för att få VG och MVG.

Nu kom mamma in i rummet frågade om jag ville ha skjuts. Så ska kolla på ett avsnitt av Drake & Josh nu. Kan dagen börja bättre? Jo, hade faktiskt varit härligt med träningsvärk efter den tänkta träningen igår.

IBM, man.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback