En bra/inte så bra start på dagen.

2008-02-19 @ 08:44:13

Sitter nu i skolan och försöker värma mina ben, känns som de blivit till isglassar. Dagen började inte alls bra, försov mig och ville verkligen inte gå upp ur sängen när jag väl började vakna till liv.Sängen var varm och mysig medans mitt rum var iskallt.
När jag äntligen tvingat upp mig själv ur sängen så åt jag frukost och gjorde mig iordning. Tiggde skjuts av pappa till bussen, när jag kom till busshållplatsen kände jag mig väldigt ensam eftersom bussen skulle gå om en minut och jag såg ingen annan där. Efter tre minuter så blev jag riktigt orolig över att jag missat bussen så jag messade Natta och frågade om den åkt förbi. Den hade tydligen inte ens hämtat upp henne, och hon bor i huddinge. Men den kom till henne nästan sirekt efter hon svarat på mitt sms. Så jag skulle bara få vänta i en kvart på¨att den bussen skulle komma till mig.
Så efter att ha lyssnat på några låtar kom jag på att det skulle en evighet innan bussen kom. Så jag började istället titta på ett avsnitt av Drake & Josh.UNDEBAR MORGON! Det kändes bara som det bara gått en sekund när jag helt plötsligt såg bussen komma åkandes. Gick på den och bland detförsta man såg var en glad Natta. Satte mig bredvid henne och bussen började åka. Busschaffören körde nästan som en galning.
Nu börjar första lektionen. Mänk med L.O.
Skriver senare under dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback