Din mamma.

2008-02-12 @ 17:30:35

Kom precis hem ifrån skolan/rehaben.
Idag var faktikst rehaben jobbigt, men när jag väl kom ut därifrån vällde den skönaste känslan någonsin över en. Var precis som man tagit ett lykopiller och det kändes som man svävade högt ovanför på rosamoln under en blå himmel, hur det nu skulle gå ihop.

Skolan idag var precis som en vanlig skoldag. Men undantag att vi inte hade någon historia, så det blev en tidigare lunch. ( : På matten så orkade varken jag eller Johanna att räkna. Så vi fortsatte med att måla upp våran världsbild, idag gav vi oss på helvetet. Bilden blev dock inte klar, men lovar att lägga upp den så fort den är klar och hemma.
Efter matten hade vi lunch, men eftersom vi åt innan matten så gick jag och Johanna ut för att ta en promenad. Det hela slutade med att vi åkte till farsta gick runt där i tio minuter för att sedan åka tillbaka till skolan. Johanna var riktigt lycklig, hon hade ju aldrig någonsin tidigare åkt buss ifrån farsta till skolan! Riktigt trevligt att vara där och uppleva ett minne för livet för lilla Johanna.
Sedan var det pedled och vi fick en ganska halv tråkig uppgift. Jobbade med Pingis och Challe och vi lyckades flumma till det ganska rejält. Challe blev till och med orolig för att vi kanske kommer kunna få IG på uppgiften. Pingis försökte även få mig att dricka te, och hon körde med mina argument, igen.
Sista lektionen var latin. Den var nästan som den var förra torsdagen. Fast den var mycket tråkigare. Mickis var iaf nästan lika flummig som sist och hon hamnade på golvet en gång. Hon var också väldigt inkörd på repliken "Din mamma", hon svarade till och med det när Sara frågade i vilket kasus orden stod i.

När jag läser igenom mina lnlägg märker jag att jag ofta börjar med "i skolan var det precis som det brukar vara". Sedan när jag fortsätter läsa så märker jag hur mycket sjuka saker vi geentligen gör, och grejjen är den att jag inte ens nämner hälften av allt vi hittar på. VIlka sjuka människor man spenderar dagarna med ... vilken LYCKA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback