Underbara dag!

2008-12-20 @ 14:55:42

Bästa starten på lovet! Gick och la mig ganska tidigt igår eftersom det ändå inte fanns något roligt att göra. Somnade relativt snabbt. Hade redan tidigare i veckan bestämt att denna dag skulle bara vara vilodag. Vilket resulterade i att jag sov nästan 12 timmar inatt. UNDERBART! Har sedan jag vaknat egentligen inte gjort något alls. Det är inte förens nu jag börjat vaknat, bytte nyss om till vanliga kläder istället för tröjan man sov i och mjukisar.


Pappas gamla barndomsvän ringde nyss. Har inte hört något från honom på över ett år, så när jag svarade kände jag inte igen hans röst. Blev lite små rädd när en gubbe vars röst jag inte kände igen svarade med "Tjena Jenny, det är Göran. Hur läget?" och "Hur är det med farsan då? Är han där?" Visserligen misstänkte jag att det var han då han frågade efter pappa. Men var tvungen att dröja kvar en extra sekund när jag överlämnat telefonen. Pappa reagerar alltid på samma sätt när Göran ringer.

Aja, ska väl gå tillbaka till mitt vilande. Om lite mer än en timme är det hockey och en timme senare är det fotboll! Arsenal-Liverpool. Har längtat efter denna match i över en vecka nu.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback