stackars Markström

2008-12-27 @ 10:22:47

Det gick bra att komma upp och se matchen. Det gick till och med bra att somna innan. Men det var lite segt den där halvtimmen innan matchen började, men så får jag hörde Wikegårds röst så vaknade jag till liv. De visade klipp från förra året, så sjukt kul att höra hans kommentarer.

Började tycka riktigt synd om Sveriges målvakt. Killen zoomades in någon gång i början. Det slog mig då att han såg ganska bra ut, så satt och tittade lite extra. Medan han var in zoomad, vilket han såklart inte visste, så skulle killen spotta lite snyggt på isen, vad det snygga med det nu är.  Hur som helst så total missade han och spottade på sig. Började asgarva när han upptäckte det och skulle torka bort det lite diskret. Men som han hade ändå rätt så tur, det är nog inte så många i Sverige som tittar, bara resten av hockey världen och hela Kanada. Jag tror knappast någon av dem bryr sig så mycket om den svenska målvakten.
Fick iaf en ny favorit, Marcus Johansson. Ifall någon bryr sig.


När jag sedan väl somnade efter Sverige vinsten, vilket gick på bara någon sekund så drömde jag världens hemskaste dröm. I drömmen precis innan jag vaknade så grät jag, när jag vaknat och lugnat ner mig började jag gråta på riktigt. Fick också världens skuldkänslor för vad som nyss utspelat sig i huvudet. Kom fram efter någon minut att drömmen var överdriven, men så sann. Vilket gjorde det hela så mycket värre.

Nu vill jag bara glömma den. Ska försöka hitta något att äta, sedan är det lite mellandagsrea som gäller.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback