Jo, men visst ...?

2008-12-15 @ 18:10:12

Dagen gick fort idag, iskillnad från hur måndagar brukar gå. Började med en sovmorgon, som aldrig är fel. Den följdes utav en tråkig och onödig mänklektion och kemilektion. Sedan av en äcklig lunch och en lång rast. På fysiken försökte man skriva klart idrotten, men utan någon större framgång. På samhällen fick man chansen att överdriva lite grann, men sådant händer. Efter ungefär 20 utav den lektionen orkade jag och Johanna inte mer, så vi drog. Efter lite förhinder så var hemma, ungefär en timme tidigare än vad man egentligen skulle ha varit. Kusinerna var då här så man fick umgås med dem ett tag innan man plöjde igenom 7 The class avsnitt. Har blivit kär i Ethan och Kyle. Älskar också Ethan och Kat's relation.

Ska nu börja plugga på engelskan. Orkar inte med KKT idag. Har troligen en av världens underbaraste dagar imorron. Börjar med ett engelska prov sedan rättskunskap och sen slutar man. Ska visserligen hem och plugga då, men, men skönt att slippa skolan.

Fick även precis reda på att Karin och någon kille vid namn Sam som jag aldrig träffat eller pratat med letar efter en bilnddate åt mig. För det första: okej? För det andra, så sa jag ändå nej sist. Men Karin verkar inte riktigt förstått innebörden av det ordet.
//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback