"Jenny är den odummaste av oss"

2008-12-18 @ 16:27:57

Träningsvärken tar verkligen livet av mig! Sov verkligen alldeles lite inatt, vilket märktes på rättskunskapen. Var så trött att jag till och med vinglade fram. På frågor som lät ungefär: Peter ger Johan tre kronor Är Johan tre kronor rikare nu? Svarade jag ja. Så var riktigt trött. Hur som helst var lektionen ganska roligt eftersom vi fick höra en historia om en galen Anders Toll och en hämndlysten Aho.

Sedan var det biologi, var inte alls nervös innan. Men ville verkligen inte redovisa om fåglar. När man väl satte sig i klassrummet kändes allt suveränt. Fick sedan världens chock när vi drog lapparna och vi alla tre fick just den gruppen vi ville redovisa om. Men inte hjälpte det mig så mycket. Redovisningen gick åt helvetet. Skönt att ha den avklarade nu iaf. Hade sedan jätte svårt att inse att vi skulle ha KKT prov senare.


På engelskan gjorde vi ett IQ test, blev överlycklig när jag klarade en fråga som majoriteten av klassen inte verkade klara. Fick dessutom mest poäng utav mig, Johanna och Karro. Resten av lektionen gick åt till att spela Scrable, ville så gärna slår ner en viss person. Sedan var det en lång rast som Karro och Johanna roade sig genom att hindra mig från att gå på toaletten. Samhällen var lång och tråkig, Karro och jag satt till slut och gick igenom en massa frågor inför provet. Vilket vi fortsatte med på rasten innan KKT.

Provet gick väl sisådär. Kom en massa saker som vi inte pluggat på, men känner ingen större oro över den just nu. Är mest chockad över att jag inte kommer på en enda grej som ska vara klar, inlämnad eller ha prov på imorron. Dagen är äntligen här!

Väntar nu på Danne ska komma hem så vi kan åka och köpa julklappar.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback