Goder natter

2008-12-29 @ 00:04:16

Efter flera timmars spelande har jag kommit fram till en sak, Ballacks kondition suger verkligen. Pappa lyckades på något mirakulöst sätt övertala mig att spela med Chelsea, efter tre matcher var det ett faktum. Den var verkligen hemskt dålig.

Spelade ännu mer Fabbe, det sista som hände var att han blev med i spanska startelvan och fick spela sin första landslagskamp där han gjorde ett mål. Var så stolt över honom.
Sa att det skulle bli plugga imorron, men tvivlar på att det kommer bli något. Funderar dock på att åka till Farsta en pytteliten stund bara för att köpa extra kontroll. De var tydligen slut när pappa köpte konsolen. Får se om jag tigger skjuts eller sällskap. Om någon känner sig taggad på att ge sig ut i folksamlingen med en människa som kommer få massaktankar kan ni ju höra av er.


Snart börjar J-VM matchen. JIPPIE! Funderar på att ta något att äta, hungern börjar smyga upp på en. Annars är jag rätt så trött. Kommer troligen somna fort och sova riktigt gott efter matchen ... om jag inte kommer över min tröskel innan slutsignalen dvs.

Nej, detta var väl det sista från mig för idag. Sov gott allesammans!

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback