Chokisar!

2008-12-16 @ 13:08:41

Ända sedan jag hörde talats om jordbävningen i skåne, så har jag varit jätte orolig för att några av de filmer då något sådant händer i ska bli verkligenhet. Det börjar ju alltid så i naturkatastrof filmer, saker som egentligen inte ska eller brukar hända sker som en förvarning. Så har försökt fått mig på andra tanker genom att skämta bort allt. Kom t.ex. på imorse att om tsunami skulle svepa in över skåne och allt där nere skulle ju hela Danmark täckas med vatten. Har aldrig slagit mig att Danmark är så litet.


Dagen började med ett engelskaprov som gick ganska bra. Skulle sedan egentligen ha rättskunskap, men jag och Karro orkade inte med det. Så satt istället och störde Johanna i hennes tillverkning av en julkalender. Hon blev nog ganska glad när vi drog.

Tog bussen hem, 1½ tidigare än vad egentligen skulle ha gjort. Gick av vid busshållplatsen innan, ville ha en liten promenad. När man väl kom hem så fick man se några nya roliga bilder från London med klassen, började även baka chokladkakor som precis togs ut ur ugnen. Ska låta dem svala en stund och sedan ta mig några och titta på några The Class avsnitt innan jag börjar med pluggandet.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback