ännu mer kemi

2008-12-09 @ 18:24:26

Vad jag älskar min myströja! Har en tröja som jag sätter på mig varje gång jag kommer hem från skolan, något annat eller så fort jag är ensam. När man bär den blir allt så mysigt.


Helt sjukt onödig dag. Jag och Johanna tänkte egentligen dra redan efter första föreläsningen, men som tur var gjorde vi inte det utan bestämde oss för att stanna kvar på en till, där närvaron återigen kollades. Tänkte sedan dra från den, men pga. mingel och våran rädsla för Annie så stannade vi kvar på en till. Sedan drog Johanna, hon försökte få mig att följa med. Men eftersom jag bara hade hunnit varit hemma i en kvart och inte hinna äta något under den tiden så stannade jag kvar. Synd för henne, hon missade den intressantaste föreläsningen av de alla.


Sedan var det biologi som jag och Anna drog ifrån så fort vi kunde. Åkte hem till mig där meningen var att det skulle bli kemipluggningen. Men istället blev det film och vänner tittande. Det blev ytterst lite kemi, men förstod ändå lite mer utav det som ska kunnas på fredag.

Ska snart gå igenom matten med far ännu en gång och sedan försöka förstå kemi.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback