allt fler onödiga dagar

2008-12-10 @ 16:22:16

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Ännu en onödig dag.

Började med matte, då vi fick beskedet att bara de som skulle redovisa skulle komma till lektionen. Sura som vi blev letade upp Lisa för att fråga om vi skulle redovisa. Tydligen hade det blivit ett missförstånd, så man skulle vara närvarande under lektionen. Men varken jag eller Johanna skulle redovisa. Överlycklig som man blev för att man slapp den skiten idag slog man sig ner i klassrummet och lyssnade på genomgången, som jag förstod. Eftersom Henric inte var där på lektionen skulle jag egentligen redovisat, men snabb vit lögn räddade mig. Så jag ska göra det på fredag.

Lektionen bestod utav hela 6 matte tal och försök på 2 till, men förstod dem ej. Vilket är riktigt ambitiöst för lilla mig. Sedan satt jag och Johanna och diskuterade musik. Jag måste säga att Johanna har riktigt bra musik på sin mp3, iaf typ tre låtar eller så.


Det blev ingen lunch för min del eftersom det var blodpudding. När vi kom till idrotten Så var inte Martin där, vilket betyder att man egentligen hade kunnat struntat i den lektionen. Det blev lite medeltidslekar och ringdans, ganska roligt faktiskt.

Under den lektionen fick vi reda på att L-O var sjuk, och vi skulle ha vikarie på den fysiken. Eftersom vi kom fram till att det skulle vara en ännu onödigare lektion än om han hade varit där så drog vi.

Karro var inte så glad när vi lämnade skolan, det slog henne att hon hade till skolan för att bara delta under en ringdanslektion.  

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.


Ska nu försöka hinna plugga lite kemi innan handbollen.

//Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback