Sjuk.

2008-08-29 @ 16:00:36

Dagen började ju bra. Efter nattens hemskheter så lyckades man tro att bussen gick vid en tid som den inte gick vid. Så 6 minuter innan bussen skulle gå fick man springa ut till bussen och missa den med fem minuter (eftersom på Internet är tiderna två minuter efter). Fick då ringa efter mor som skjutsade mig till skolan.

Första lektionen var kemi med Saied. Vilken skön gubbe. Han var skit rolig och pratar så man verkligen förstår. Så förhoppningsvis kommer kemin bli ett av favorit ämnena i år, han kommer iaf bli en av favorit lärarna.

Sedan hade vi lunch som följdes av matte C. En lektion som jag jobbade på riktigt bra på, iaf under den första kvarten. Sedan blev det filminspelning med Hamrin och Karro. Livet om Pennos och hans bitches kommer bli känd över hela världen!

Sedan åkte Karro till Göteborg och vi andra fick ha svenska lektion, som faktiskt var ganska kul. Efter det hade vi sista lektion vilket var kemilaboration med Saied. Riktigt roligt. Under den lektionen fick man ett jätte gulligt sms från Karin som undrade om hon skulle komma med något åt min hals och förkylning som bara blivit värre.



Sitter just nu och tittar på tredje säsongen utav Gummi bears. Fattar inte hur jag kan göra det, men känner nästan igen vartenda avsnitt jag sett hittills. Favoriten är såklart fortfarande Cubbi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback