någon Eboue?

2008-08-07 @ 16:03:56

Simturen idag var inte alls så plågsam som jag trodde den skulle vara. Vi simmade först 1250 meter, var inte ens hälften så trött som jag var i tisdags. Efter en kort paus simmade vi ytterligare några 100 meter, så allt som allt blev det 1,6 km. Känns riktigt bra. Det är så avkopplande att simma, fattar inte varför man inte fått idén tidigare. Karin, varför?


Har precis sett på fotboll, Argentina - Elfenbenskusten. Matchen slutade 2-1, vilket betyder att fel lag vann. Var inte glad när sista målet "rullade" in.

Tanken att bli Ivorian slog mig. Jag gillar verkligen det landet... eller den fotbollsnationen, vilket är tack vare Eboue. Haha, älskar deras reaktioner efter ett mål, när nästan hela laget brister ut i dans och supporterna är nästan ännu skönare. Jo, jag ska nog hitta mig en liten Eboue och flytta dit.  

Kim hälsar!

Kommentarer
Postat av: Camilla Aggeborn

Gratis bio blev väldigt fort populärt och alla använder det idag. Nu har dom kommit upp med en bättre sida där man vinner presentkort på kicks gäller bara att besöka sidor och ta del av erbjudande är det inte för lätt? Bli medlem du med http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1397 så kanske du har smink påväg i morgon;)

2008-08-07 @ 16:10:50
URL: http://myrrah.blogg.se/
Postat av: sessah

Hej, du missar väl inte tävlingen som jag har i min blogg då du kan vinna löshår värt 1000 kronor. Gå in och kommentera så mycker som möjligt då du får större vinst chans.



lycka till :D

2008-08-07 @ 16:17:34
URL: http://sessah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback